Fri frakt på order över 999:-

Ribes din Jaktbutik 30 min från Nybro

Öppettider

Måndag – Fredag:    10-18
Lördag:                        10-14
Söndag:                       Stängt

Kontakta OSS

Telefon: +46 485-364 35
 
 

Hos Ribes Fritidsbutik strävar vi efter att vara din förstklassiga destination för allt inom jakten. Med en historia av att tillgodose jägares behov erbjuder vi ett brett utbud av produkter för att förbättra din jaktupplevelse. Kom och beskök oss vi ligger bara 30 minuter från nybro.

Kvalitativa Vapen och Tillbehör

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av vapen från ledande tillverkare som Blaser, Sako, Browning, Winchester, Sauer, Mauser, Tikka, Beretta och många fler. Utöver nya vapen har vi också ett bra utbud av begagnade vapen för dem som letar efter prisvärda alternativ. Dessutom tillverkar vi egna vapenremmar och andra lädertillbehör i vår närbelägna verkstad för att tillhandahålla produkter av högsta kvalitet.

Funktionella Kläder för Jakten och Friluftslivet

Vår kollektion av jaktkläder inkluderar märken som Blaser, Pinewood och Fjällräven för att säkerställa att du är välutrustad för alla väder och terränger. Oavsett om du behöver vind- och vattentäta jackor, slitstarka byxor eller bekväma underställ, har vi det du behöver för en framgångsrik jaktupplevelse.

Optik av Högsta Kvalitet

För att maximera din precision och sikte har vi ett brett utbud av kikare och sikten från välrenommerade varumärken som Swarovski Optik, Leica, Khales, Steiner, Hawke, GPO, Hikmicro och Burris. Oavsett om du behöver ett långdistanskikarsikte för ditt gevär eller en handkikare för din vandringstur, kan du lita på Ribes för att tillhandahålla optik av högsta kvalitet.